Áraink - The FL Intercoop Group

Tartalomhoz ugrás

Árlista
2022
. január 1-től érvényes

Űrlap hitelkártyás fizetéshez

Nyelv

Árak (EURO) / szabványsor* (zárójelben: a 19% áfát - Mehrwertsteuer - tartalmazó ár)


Okiratok, bizonyítványok, egyszerű szövegek

Egyszerű szakszövegek

Nehéz szakszövegek

Angol, francia, olasz, holland, spanyol, katalán, portugál, görög, horvát, lengyel, román, bolgár, orosz, szerb, szlovén, szlovák, cseh, török, magyar

1,60

(1,90)
1,80
(2,14)
érdeklődésre

Dán, finn, macedón, norvég, svéd, lett, litván, észt, ukrán, albán, kurd

2,00

(2,38)
2,50
(2,98)
érdeklődésre

Arab, afrikaans (búr), perzsa, izlandi, a korábbi Szovjetúnió nyelvei (az oroszon, letten, litvánon, észten és ukránon kívül), vietnámi

2,20

(2,62)
2,80
(3,33)
érdeklődésre

Kania, héber, hindi, indonéz, japán, koreai, szingaléz, tamil, thai, urdu, punjabi és minden további nyelv


3,20

(3,81)

3,60

(4,28)

érdeklődésre

Figyelem! A német törvény alapján a német igazságügyi szervek és bíróságok részére készített fordításokért EUR 1,85 nettó minimális sordíjat számítunk fel! Hitelesítési díj ilyen esetben nincs.


Hitelesítési díj: EUR 10,00 (11,90) dokumentumonként.

Minimális díj: az adott nyelv és nehézségi kategória 30 sora + hitelesítési díj.
Hiteles kiadmány: EUR 25,00 (29,75) / db dokumentumonként max. 5 oldalig. Minden további oldalra EUR 3,00 (3,57).

Figyelem! A fenti árak a németről idegen nyelvre ill. idegen nyelvről németre történő fordításokra vonatkoznak! Kérjük, érdeklődjön a +36 30 942 1485 vagy a +49 175 16 23 8 23 mobiltelefonszámon.


Magyar nyelvről közvetlenül (egyéb nyelv közbeiktatása nélkül) németre, angolra, franciára, hollandra, románra, szerbre és oroszra vállalunk - külön érdeklődésre - hiteles fordításokat. Ebben az esetben nincs gyorsszolgálat.

Exportszámlák ÁFA nélkül értendők az Európai Unió vállalkozásai számára, amennyiben azok EU adószámmal rendelkeznek. EU-n kívüli megbízóknak nem számítunk fel ÁFÁ-t. A forintos árak szempontjából a Magyar Nemzeti Bank hivatalos deviza-középárfolyama a mérvadó (a megbízás átvételének napján).

Egy szabványsor 50 leütést tartalmaz. A sorszámlálás valamely, a Német Fordítók Szövetsége által elismert szoftverrel (pl. Textcount, Anycount) történik. Nem latin karakterek esetén a kiinduló szöveget vesszük alapul vagy átalány ajánlatot teszünk.
A megadott szállítási határidők informatív jellegűek.


Gyorsszolgálat kizárólag előzetes megállapodás alapján!

Reklamáció a fordítás leszállítását követő 1 héten belül lehetséges. Az esetleges hibák kijavításához megfelelő időnek kell rendelkezésre állnia.
Tolmácstevékenység: Megállapodás szerint lehetséges.

Fizetés: Készpénzzel vagy hitelkártyával (MasterCard, Visa, American Express, Diners Club, JCB Card) a moersi vagy a budapesti irodában személyes átvétel esetén. Kártyás fizetés esetén a tiszteletdíjat mindig euróban határozzuk meg. A hitelkártya elszámolása németországi irodánkon keresztül történik. Dombornyomásos kártyával postai úton vagy az interneten keresztül (e-mail) is euróban, ill. a tiszteletdíj előzetes átutalásával cégünk számlájára.
Hatóságok, intézmények és nagyvállalatok részére a fizetési határidő 10 nap (levonás nélkül).

© 1998-2023 by The FL Intercoop Group
Vissza a tartalomhoz